17. mai 2016

I dag skal det feires + Giveaway!


Hei alle sammen! Bibi her i dag for å feire TRE TING på én gang!


For det første er det jo 17 mai i dag, og for de av dere som ikke vet hva det er (vi har jo noen lesere fra andre land her også), så er altså 17. mai Norges Nasjonaldag, og den feires over hele landet med barnetog (parader) og marsjerende musikk-korps. Dette bildet er fra et av 17. mai-togene i Oslo:



I dag er det også min mors bursdag, og i dag fyller hun 75! Jeg pleier å lage kort til henne i rødt, hvitt og blått, men i år gjorde jeg noe helt annet med farger jeg vet hun også liker. Bakgrunnspapiret er farget med spray-blekk:



Blomstene er et stempel fra Antique Botanicals. Happy Birthday-diesen er fra Quietfire Design, og jeg har brukt to stykker - en hvit under den blå for å lage kontrast mot bakgrunnen.


Den tredje tingen jeg feirer i dag er at den andre bloggen vår, hvor vi skriver på engelsk, er 2 år i disse dager! I den anledning har jeg en GIVEAWAY på den andre bloggen, så kom over dit og bli med.



Alt du behøver å gjøre for å bli med er å gå inn på vår Nettbutikk og finne de tre arkene/settene med stempler du liker aller best, og deretter legge igjen en kommentar på den andre bloggen og fortelle oss hvilke tre sett som er dine favoritter - og dermed har du sjansen til å vinne ett av dem - eller to - eller alle TRE! 

Vinnerne vil bli annonsert på den andre bloggen vår den 27. mai.



! Jubileums-Salg !

Hvis du ikke vil vente eller ta sjansen på at du vinner, kan du få hele 30 % rabatt i vår nettbutikk dersom du bestiller tre sett/ark med stempler (eller flere), ved å bruke denne rabattkoden (coupon code) i vår nettbutikk. 170530 

Rabattkoden gjelder fram til søndag den 22. mai ved bestillinger av 3 stempel-sett (eller flere).
Hvis du bor i Norge og foretrekker å overføre betaling via nettbank, er det bare å sende meg bestillingen din på epost, så ordner vi det: stamplist@gmail.com

Hvis du bestiller, kan du selvfølgelig bli med på giveawayen i tillegg og fortelle hvilke tre andre sett du også liker.


Takk for besøket!
Ønsker dere alle en hyggelig 17. mai!



 Stemplevennlig hilsen Bibi


2 kommentarer:

  1. 3 ganger hipp hurra 😄 Gratulerer med dagen! For en fantastisk giweaway og ikke minst jubileumssalg 👍🏻 Løp og kjøp!
    Klem ❤️

    SvarSlett
  2. Gratulerer med dagen. Wow, celebrate Norway, celebrate mum's birthday, celebrate a giveaway and bargains. What fun. Hugz

    SvarSlett